Nya tag.

Förra veckan sög balle rent ut sagt. Riktigt mycket. Men nu är det ny vecka och då har jag bestämt mig för att den ska bli 100 ggr bättre. Så det tycker jag vi kör på. Nu lägger jag förra veckan bakom mig, så får det vara så.

Hmm, nu får jag väl peppa mig själv då, vad är jag glad för just nu?
-Jag träffade syster min och timmie igår.
-Leo ser äntligen glad ut i skolan. Han kan le, men han kan inte lura mig, jag ser på hans ögon om han inte är glad. Tack för det! :)
-Jag har bestämt mig för att gå natur, nu är det bara att välja inriktning, natur, musik eller matte-data? Hoho
-Grey´s anatomy börjar på onsdag.

Ja, det var väl det, men det är inte fy skam!

Och så en bild som gör mig glad :)


Seriesim

Träning imorse, seriesim nu på eftermiddan då. Simmade först 4x50 medley, ryggsimmet. Det gick bra :) Nån 10-dels pers i think.
Sen 100 fr, precis över pers, dålig sistavändning, lite surt.
100 br strax efter, det gick bra, strax över pers där med.
Sen 5x50 frisim, som sög ***. Hade sistasträckan, tappade glassögonen i starten, precis innan vändningen åkte dom på igen, och immiga, smutsiga glasögon fyllda med vatten resulterar i att man inte ser ett s k i t. Så jag såg inte väggen och fastnade i vändningen. Haha jag blir så jävla förbannad på sånt.
Så efter det var jag översur, och simmade av jättelänge, det är så skönt att bara simma långt när man är sur eller ledsen.
Jaja. Nu har jag bara en seriesimsomgång kvar! :o kommer sakna det jättemycket sen!

Fan.

Åh, jag tänker för mycket. På allt. Jag orkar inte. Det börjar bli för mycket nu.

.

Du vet att det funkar inte att jag står vid din sida när du inte finns vid min. Du kan inte ta mig för givet, för då kommer jag snart inte längre finnas där.

We like!

Nästa vecka börjar grey´s anatomy, och veckan därefter börjar desperata. Pepp! Kolla bara på bilden nedan, har en sjukt bra känsla för denna säsongen, hahaha!


Så himla fint!Beyonce sjunger Halo för en cancersjuk flicka, Chelsea.
Första videon visar mer, men andra är i mycket bättre kvalitet.
Rysningar all over.

Hoho!

Hihi jag är på glatt humör nu, kanske för att alla mina sötnosar är hemma från tyskland nu :) ♥
Helgen då... igår åkte jag in till Lund för att möta upp Michelle, Amelia, Nellie och Elin. Sen köpte vi en present till Sandra som vi skulle överraska. Vi gömde oss på bion, och höll utkik efter Rebecka och Sandra. Sen när hon kom så överraskade vi henne (okej, det blev inte så lyckat, för vi lyckades välta ett pappersmarsvin..). Sen käka vi på donken, och såg sen The Ugly Truth. haha sjukt rolig var den :)
Sen idag har jag målat lite, sen simmade jag lite själv, 3000 m blev det. Träffade en trevlig snubbe på badet. Han hade varit boxare, snackade med honom lite allmänt om boxning och simning.
Sen så gick jag en runda med Niclas, och nu har jag gjort klart engelskan, samtidigt som jag suttit vid msn, vilket kanske inte var så bra, eftersom det kunde gått aningen snabbare... haha.
Jaja, imorgon blir det ny vecka, nya tag.Fy satan vad jag gillar denna covern.

You treat me just like another strangerDon't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain

Lördag

Ja, det har ju inte blivit mycket bloggande under veckan, men jag har haft prao hela veckan, och antingen har jag åkt direkt till träningen, eller så har jag inte varit hemma förrän kvart över fyra. Och så har jag försökt mig på att plugga till no-provet. Inte lyckat.
Praoen var väl sådär. Emellanåt bra, ibland skit.

Jaja, ska försöka blogga lite mer idag och imorgon :)

PTC

Poseidon Team Cup i helgen då. Eller rättare sagt fredag em till idag fm. Första tävlingen, var lite svårt att komma in i tävlingskänslan, men det var sjukt kul. Och så har vi börjat lära oss jumpstyle. Hehe.
Äh, vet inte mer vad jag ska skriva. Prao (administration på nisses) nästa vecka. Får väl se hur det går. Mwaaa :*

Just det! JAG SKA SE PARAMORE FFS! Jag döööööör. 1 dec på vega i köpenhamn :') överlycklig. :)


Kolla jumpstyle här, sjukt duktiga:Skönast i idol

(än så länge) haha jag tror jag är kär i dom


Uppsats :/

Nu har Suzie åkt hem, kommer sakna henne. Igår var det nedsättning av morfars urna. Jag ville inte vara med, Henrik följde inte heller med. Jag kände att jag hellre går upp på kyrkogården någon dag när jag är ensam. Men Suzie sa att det var väldigt högtidligt och fint, och det kändes bra, för Suzies skull, och även för att morfar förtjänade det, tusen gånger om.

I alla fall. Så här har jag bott de senaste 5 dagarna:
 


Och sån här skillnad kan det vara när jag skriver snabbanteckningar på museet till renskrivning av det.
Jaja, nu är det ju få tänk att jag ska skriva en uppsats om Nelson Mandela till imorron. På engelska. Har skrivit 8 meningar, kanske dags att fortsätta nu. Puss!!


Saturday night

Hm.. Upp kl 7 imorse, träning 8-10, hem, sova 2½ timme, städa lite, sen iväg, träning 15.30-17.15. Hem igen, sen kom gästerna 18 :)
Sjukt skönt att sova middag, haha, älskar det.

Nu har vi ju kalas för pappa. Och ja... jag är ju hyfsat social när jag sitter med stängd dörr och lyssnar på Sonata Arctica. Haha. Småbarnen springer ut och in här då och då. Noah, Leo, Isabelle, Emmy och Oliver. Timmie-boy är sjuk :(Gulligt :) haha
Leo är inte med på bilderna :)

Sämsta filmen ever!

HAHA jag dör, har nog sett världens sämsta film. Eller egentligen inte, skratta sjukt mycket för att den var så patetisk. Jag satt och asgarva när dom sköt varandra för skådespelarna var så jävla dåliga, hahahaha jag kan inte sluta skratta.

Ursäkta flummigt inlägg, just det, filmen heter Smala Sussie. :)

Sjuuuuk!

Fy fan vad jag hatar att vara sjuk, främst eftersom jag missar träningen, skolan är bara skön att slippa, men om jag inte går i skolan blir det ingen träning. Blä.
Så idag har jag broderat på mitt slöjdarbete och så har jag druckit te, och kollat på Pretty Woman och Changeling :) Båda är skitbra :)
Nu ska jag nog fixa mitt rum, för torsdag till tisdag ska Suzie låna mitt rum, så jag får bo där nere. Höhö. Allt för Suzie :) ♥

RSS 2.0