Uppdatering.

Litta uppdatering här då va. Eller nej förresten det pallar jag inte.
Träningen har gått skitbra denna veckan. Har blivit beroende av café world på facebook, sjukt kul! Haha. Jag och Matilda nördar oss.
Imorgon ska vi se Svensson svensson på nöjesteatern. Wiii! Och ja, jag kan ju säga att smart som man är har man sparat alla läxor tills sista dan på lovet. Så imorrn blir det plugg också :(

Idag var det träning 8-10. Sen sov jag 2½ timme, och så hade vi träning på kvällen igen, sjukt najs :) Sen har the big family varit här och käkat. Så jag har kollat på spy kids med Noah och Leo! HAHA, älskar den filmen!

Puss :*

IIIIHH

Happy..! En sak, en person, en tanke - det gjorde min dag! Wiihooo, känns jävligt najs!

¨¨¨¨

Min blogg är sämst.


Det är så jävla stressigt allting. Det är lov, jag hade tänkt komma ikapp med en jävla massa, och göra saker som jag trodde att jag skulle ha tid med. Istället har jag panik och ångest, hela tiden. Det riktigt dunkar och jag vill bara skrika rakt ut. Känns som om man är inträngd i ett hörn. Måste göra det, måste göra det, glöm inte det nu, nu måste du göra detta perfekt. Hela tiden. Jag orkar inte. Jag vill bara ta det lugnt, för snart har jag för mycket på gång som jag inte kommer klara av. Snart smäller det av och kvar kommer inte vara någonting. Jag orkar inte.

#####

Nu: LOOOOOOOV
helgen: DM i k-stad

seeya ♥


.

fan vad jag är seg.
bättre uppdatering snart i hope.


When everything is made to be broken...

Utkastet

Haha, random bild. Jag älskar att skriva på mina ben och armar med en svart pigmentliner. Haha, låttexter blir det, olika varje gång. Har tagit massa egobilder idag, men jag bli inte bra på bilder haha, allt blev skit, så tack och hej!
Det här eländiga utkastet som jag skrev tidigare i veckan, tydligen är det något med just den bilden som inte funkar, så det blev en snarlik bild istället.
Någon som har en liiiiten chans att se vad det står? Jag vet att Miss kommer se det, men ni andra? :)


Blogg.se -DÖÖÖÖ

Asså palla att jag inte kan ladda upp den jävla bilden! Har haft ett utkast sen i typ tisdags, men har inte kunnat ladda upp bild i inlägget, och kan fortf. inte!! d a m p.

Och nu testar jag med en annan bild. Och det funkade! Vad är det här för nåt?? Nu får jag testa igen väl...

Mjöksyratest :)

Idag hade vi mjölksyratest på träningen. Vi simmade 5x250 prog 1-5. Lagom jobbigt. Mellan varje 250:a mätte man pulsen och fick ett stick i örat, när Hallon mätte mjölksyran. Sen ska det analyseras och sånt skit, hihi :)

Och ett fede-lol på att det inte går att ladda upp bilder, nu när jag äntligen har lagt in lite. Haha. Min otur.

Puss på er alla finingar där ute :) ♥


Sunday bloody sunday.

Äh, vettefan vad rubriken antyder. Hihi, det är söndag iaf. :)
Lödde fucking cup gick inte sådär himla bra, eftersom min nacke inte ville som jag ville. Jag hade riktigt ont, jag menar om man börjar gråta när man åker bil för att det gör så ont att spänna nacken när bilen svänger, ja, då är det något fel. Hehe.
 Idag var det mycket bättre, fortf öm, men bättre :) Sen har jag suttit och hållt med med den nya designen som jag har hållt på med ett tag, haha. Men det är så himla drygt! Och så har jag delat ut kanelbulls på burlöv center idag, kul, men tungt, haha. Och så blev det ju ett par bullar som ligger i magen nu, haha :)
Sen har det blivit att räkna matte och fortsätta på bildarbetet.
Och nu ikväll har jag och erika haft vår traditionsenliga snackarunda, men det blev inte så långt, för det blåser ju som in i helsike :o Men ja, det var iaf kul :) hihi.
Fan vad tråkig min blogg är, inga bilder :/ fotar inte så mycket längre. Det får det blir bättring på. Och att lägga in dom när jag väl har tagit dom ;o hehe.

One of those ghosts, travelling endlessly. Pain is just a simple compromise. Paramore ♥

Bäst!


Kan inte sluta lyssna, satan vad grym hon är! Erik är också så himla bra :)

RSS 2.0