15!


Nybliven 15åring och sliten som få.

Jaha ja, då var man hemma igen, det har varit helt fucking amazing. Hotellet var verkligen jättefint, stort pool-område, fin mat. Vi hade all-inclusive, så mellan 10-18 kunde vi gå och ta dricka, milkshake, toasts, sallader, baguetter, glass, kaffe, munkar och chips. Det var riktigt najs måste jag säga, milkshakesen var supergoda!
Det var jättesalt i havet, och vågorna var sjukt stora, dom flesta dagarna var det röd flagg, så vi höll oss i strandkanten (eller snarare stenkanten). Men det var sjukt kul att bada där när det var aningen mindre kraftiga vågor.
På kvällarna var det jättebra underhållning, så vi satt vid maten mellan sju och elva varje kväll ungefär. Småkillarna var pigga och badade på kvällarna.
Vad ska jag säga mer? Jo, vi landade på sturup vid 3-tiden inatt, sen körde pappa först Hanna, Niklas och Timmie hem, sen kom han tillbaka och hämtade oss, så jag kom inte i säng förrän vid 5. Och då hade det börjat ljusna, så hur sugen på att sova trodde ni jag var på en skala 1-10? Jaja, jag sov iaf knappt 4 timmar, för jag vaknade vid 9.

Och så är det ju min födelsedag idag. Jag har redan fått min present från mamma och pappa innan, pengar till en undervattenskamera. Mamma och pappa bestämde att jag också skulle få pengar från morfar, hans sista present blev det till mig då. Saknar dig morfar, gråter varje gång jag tänker på dig. ♥
Så idag har jag bara tagit det lugnt, packat upp och så här. Misse var här så vi kollade på bring it on all or nothing. Och shit vad jag har slöat idag alltså :) Haha. Det var allt för denna gången, jag ska försöka få tummen ur arslet så det kommer upp lite bilder här så småningom. Oj, det blev ett långt inlägg, pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0