Simrishamn!

Så sjukt kul det var. Det var rätt najs nu när man var äldst, fick mkt softare än de små.
Fredagkvällen började på stranden med matilda, malin, erika, ingrid och ida. Snackade lite och så. Mysigt. Sen kolla vi alla 11(?) på 10 reasons to hate you. Också sjukt mysigt. Vi klämde ihop oss i 2½ säng.
Sov typ 5 timmar, sen tränade vi, hade lite lekar och sånt. På kvällen var jag, Matilda, Erika och Malin återigen på stranden, lite längre denna gången. Riktigt mysigt. Sen hade vi en böltimme typ, alla grät. Haha. Sen snacka vi och sånt. Älskar verkligen er tjejer <3 Jag fattar nog knappt själv hur tajta vi har blivit.
När vi sen gick tillbaka tittade dom andra på skräckfilm. Så vi spelade kort med killarna i gruppen under oss. Sjukt balla är dom, några år yngre. Men sen skulle vi lägga oss, så vi fick inte spela mer.
Men vi lyckades få fram en av killarnas nummer så vi sa till dom att smyga hit, för tränarna vaktade deras stuga, haha! Så gjorde dom det, sjukt kul att kolla på. Men sen kom alla så det blev bara skit av allt. Och så blablabla...
Sen flyttade jag och malin in till Erika o Matilda, delade sängar med dom. Erika var sjukt söt, pallar inte dra det här. Så sov vi några timmar sen träna vi igen. Sjukt slut är man nu.
Och så har vi haft masskonversation på msn i några timmar.Kommentarer
Postat av: ERIKA

så himla bäst är ni <3

2009-08-16 @ 21:11:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0